divendres, 15 de juliol de 2011

5a sessió

ALTRES XARXES SOCIALS


Linked in 

La primera vegada que entres has de donar-te d'alta. Es una xarxa social que permet donar-te a coneixer en el món laboral. És una xarxa totalment professional, per tant dins del teu perfil la teva prioritat és mostrar les teves dades profesionals; nivell d'estudis, experiència laboral i altres dades d'interés.
Es una xarxa bastant similar a d'altres, però aquesta es vertical, motiu pel qual no pots accedir al grup que tu vulguis, sino que la persona que ha creat aquell grup concret ha d'acceptar-te.
Si en algun moment aceptes l'importació dels teus contactes, fas que ells rebin correo publicitari.

Ning
No es d'ús gratuit, tot i que si t'afegueix a una xarxa com per exemple: Internet a l'aula, que ja esta creada i així pots participar sense haver de pagar. Es una xarxa vertical relacionada amb l'educació i tu t'afegueixes a un grup concret, per tant no rebs publicitat ni s'et cola gent no relacionada amb aquest món.
Et mostra programes d'interés per treballar a l'aula com podría ser el Gloster que serveix per crea posters digitals.

Google docs
No es una xarxa social, però et dona la possibilitat de treballar tots plegats dintre del mateix document de text. Per fer-ho s'ha de crear el document, donar accés als usuaris i permetre que aquests el puguin editar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada